AFP/Cropix
NOMINIRANE GLUMICE SE ZBLIŽILE

FOTO Holivudska svita okupila se na svečanom oskarovskom ručku

Na tradicionalnom svečanom ručku koji se po 87. put održava ususret Oscaru okupila se holivudska krema na čelu s glumcima koji su nominirani ove godine.

Julianne Moore, Reese Witherspoon, Rosamund Pike, Marion Cotillard i Felicity Jones kao glumice nominirane za najbolju žensku ulogu bile su u centru pozornosti, a iz sjene su ih podržavali njihovi muški kolege Bradley Cooper, Michael Keaton, Eddie Redmayne i mnogi drugi.

Julianne Moore, kojoj sve glasnije predviđaju da će upravo ona osvojiti zlatni kipić, na svečanom ručku komentirala je kako su se nominirane glumice imale prilike bolje upoznati na svim dodjelama nagrada i gala večerama koje prethode Oscaru, te da su se i veoma zbližile.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Francuska glumica Marion Cotillard koja je već osvojila Oscara za film La Vie en Rose 2008. godine rekla je kako se nikada nije nadala da bi mogla ostvariti holivudsku karijeru, a svoju karijeru i film Wild za koji je nominirana komentirala je i Reese Witherspoon:

– Nikada nisam dobivala ovoliko mailova, poziva i općenito reakcija sa svih strana kao za ovaj film – izjavila je Reese.

Patricia Arquette koja je nominirana za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu Boyhood rekla je kako je niminacija za Oscara u dobi od 46. godina stvarno divna stvar za nju.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
23. travanj 2024 08:42