HRT
VELIKO FINALE

FOTO U finale showa Zvijezde pjevaju idu tri najbolja para

Ispadanjem Emilije Kokoić i Roberta Kurbaše odlučeno je da u veliko finale najpopularnijeg domaćeg showa Zvijezde pjevaju idu tri para: Maja Vučić i Ivica Pucar, Tina Katanić i Marko Tolja te Petra Dugandžić i Ervin Baučić.

Polufinalnu emisiju otvorili su Tina Katanić i Marko Tolja pjesmom Jagode i čokolada. Martini Tomčić izvedba se jako svidjela te je izjavila kako ih je bilo lijepo slušati i gledati.

Za svoju interpretaciju dobili su i dvije desetke; od Zdenke Kovačićek i Martine Tomčić. Za drugu pjesmu par se odlučio pjevati Čarobno jutro Nine Badrić, no članovi žirija nisu bili oduševljeni izvedbom.

Nakon njih nastupali su Robert Kurbaša i Emilija Kokić s pjesmom Take Me Home, Country Roads’, ali svojom izvedbom nisu oduševili žiri. Dobili su prosječne komentare, a Robertu su dali do znanja kako na vokalu treba još raditi.

Niti druga pjesma nije dobila bolje kritike. Za Save Your Love par je dobio komentare od Zrinka Tutića i Zdenke Kovačićek kako su izvedbu doživjeli kao parodiju pa su im prema tome i dali mali broj bodova.

Petra Dugandžić i Ervin Baučić nastupali su treći po redu i svoj nastup otvorili pjesmom Someone Like You, koji u orginalu izvodi Adele. Martina Tomčić je bila oduševljena Petrinom izvedbom koju je i nagradila desetkom.

Druga pjesma u izvedbi Petre i Ervina bila je A Hard Day’s Night, ali žiri se složio kako im to i nije bio najbolji odabir te su ih shodno tome i nagradili manjim brojem bodova.

Posljednji nastup u obje izvedbe imali su Maja Vučić i Ivica Pucar . Pjevna melodija Sign Your Name oduševila je žiri te su pohvalili napredak koji je Ivica dosada ostvario. Zdenka im je dala desetku za izvedbu.

Njihov country odabir Islands In The Stream također je oduševio žiri, dok je Zrinka jedino razočaralo to što Maja ne izgleda više poput Dolly Parton, koja izvedbu pjeva u orginalu, aludirajući pritom na njene velike grudi.

Ukupan broj bodova nakon svih izvedbi je bio sljedeći: Tina i Marko 56 bodova, Emilija i Robert 40 bodova, Petra i Ervin 53 boda, Maja i Ivica 53 boda.

Atmosferu s polufinala showa Zvijezde pjevaju pogledajte u fotogaleriji!

Linker
20. travanj 2024 19:07