AKO STE PROPUSTILI

FOTO VIDEO 10 vijesti koje su obilježile tjedan

Mlada novozelanđanka na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy odnijela je kući čak dva kipića odnosno zlatna gramofona. Lorde je sa svojih 17 godina jedna od najmlađih dobitnica ove prestižne nagrade, a nama je to posebno drago jer Ella Maria Lani Yelich-O’Connor ima hrvatskih korijena; djed po majci je iz Vukovara.

Njemačka manekenka Heidi Klum (40) prekinula je jednoipolgodišnju vezu sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom (41) koji joj je pružio utjehu nakon razvoda od glazbenika Seala (50) s kojim ima troje djece. Bivšoj Viktorijinoj anđelici nije bilo lako prekinuti vezu s Martinom jer se dugo poznaju i njezina djeca ga vole; izvor blizak manekenki rekao je da ga voli i ona, no da nije više zaljubljena.

Zrinka Cvitešić (34) i Hrvoje Rupčić (43) također su prekinulu svoju petogodišnju vezu. Njihovoj ljubavi navodno je presudila razdvojenost odnosno Zrinkina karijera; nakon angažnama na londonskom West Endu glumica se posvećuje radu na britanskom filmu, a kreće i na Broadway. Hrvoje pak zbog svog posla, ali i djece, nemože dugo izbivati iz Hrvatske.

Dubrovnik, 080711.
U sklopu serije koncerata Zvijezde pod zvijezdama u hotelu Palace nastupila je grupa Cubismo sa pjevacem Ricardo Luqueom.  
Na slici: Hrvoje Rupcic i Zrinka Cvitesic.
Foto: Sinisa Sunara / CROPIX
/ CROPIX

Ovaj tjedan dogodilo se i da je prvi puta u povijesti Papa osvanuo na naslovnici jednog glazbenog časopisa: Papa Franjo dao je intervju Rolling Stoneu.

Hrvatski glumac s hollywoodskom adresom Goran Višnjić (41) glumit će uz bok oskarovki Halle Berry, točnije glumit će njenog supruga u novoj američkoj seriji Extant koja će se na tamšnjoj televiziji početi prikazivati u srpnju.

Britanski glumac Orlando Bloom (37) nakon razvoda od Viktorijine anđelice Mirande Kerr pronašao je novu ljubav: njegova izabranica je francuska glumica Nora Arnezeder (24) s kojoj je ovaj tjedan viđen na intimnoj večeri i druženju.

Sipa/Cropix

Bivša manekenka i glumica sa svojih gotovo 60 godina osvanula je na naslovnici magazinu People u bikiniju: Christie Brinkley (59) kaže da svoj nevjerojatni izgled duguje vegetarijanskoj prehrani, vježbaju i – dermatologu.

Oprah Winfrey povodom svog 60-og rođendana objavile je neke svoje privatne fotografije na profilu na društevnoj mreži čime je izazvala veliko zanimanje jer prizori voditeljice s kuhačom u ruci ili u vrtu nisu baš oni na koje smo navikli.

Instagram

Dvije djevojke s Kariba, kako je Shakira (36) nazvala sebe i kolegicu Rihannu (25) s kojom je snimila novu pjesmu Can’t Remember to Forget You, snimile su i spot za istu, koji, očekivano, ruši rekorde pregleda na YouTubeu.

Linker
21. travanj 2024 19:24