Maja Jurović
NAJSRETNIJI DAN

FOTO Vjenčali se Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić

Dvoje Šibenčana uplovilo je u bračnu luku u srcu Zagreba – Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić vjenčali su se u Crkvi svetog Marka na Gornjem Gradu pred 200-tinjak uzvanika.

Voditeljica i vaterpolist u dugogodišnjoj su vezi, a oboje su nakon ceremonije vjenčanja bili veoma emotivni i dirnuti. Iz crkve su izašli uz zvukove pjesme Vilo moja koju je pjevala klapa Contra, a Hrvoje je rekao kako se ovo uzbuđenje ne može mjeriti ni s jednim sportskim natjecanjem i prvenstvom.

Maja Jurović

Foto: Maja Jurović

Na Markovu trgu okupilo se mnoštvo novinara i fotografa, a par se nije trudio skrivati. Dok su Antoniji blic fotaparata i kamere svakodnevnice zbog posla kojim se bavi, njen novopečeni suprug bio je pomalo smeten i stalno je pogledavao svoju prekrasnu suprugu koja je blistala u dugoj bijeloj vjenčanici s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojca eNVy room.

FOTO: Maja Jurović

Foto: Maja Jurović

Najsretnijem danu u životu svojih prijatelja prisustvovalo je i mnogo poznatih lica poput Janice Kostelić, Luke i Petre Nižetić, Marijane Batinić, Joška Lokasa, Andreje Andrasy… pogledajte fotogaleriju!

Maja Jurović

Foto: Maja Jurović

Linker
27. travanj 2024 09:10