GODINA LJUBAVI

FOTO Vjenčanja u 2014. o kojima se pričalo

Godina koja će uskoro biti iza nas bila je ispunjena vjenčanjima poznatih i slavnih, od kojih su neka mjesecima bila glavna tema, dok su druga bila potpuno iznenađenje, održana u tajnosti pred malim krugom ljudi.

Na popisu su vjenčanja o kojima je pričao cijeli svijet, ali i ona domaćih zvijezda pa se u nastavku prisjetite svih onih koji će 2014. zapamtiti po uplovljavanju u bračnu luku.

George Clooney i Amal Alamuddin vjenčali su se 27. rujna u Veneciji, a u njihovom trodnevnom slavlju uživali su brojni poznati te je ono bilo itekako medijski popraćeno.

George Clooney and Amal Alamuddin leaves Aman Canal Grande hotel.
<P>
Pictured: George Clooney and Amal Alamuddin
<P><B>Ref: SPL852576  280914  </B><BR/>
Picture by: Mr Cool / Splash News<BR/>
</P>
<P><B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
SPLASH / Mr Cool / Splash News

FOTO: Splash

Ivica Kostelić sa svojom dugogodišnjom djevojkom Elin Arnarsdottir vjenčao se u svibnju u Zagrebu, a svadbenoj proslavi prisustvovalo je oko 15o uzvanika.

Damjan Tadic / CROPIX

FOTO: Damjan Tadic / Cropix

Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčali su se 23. kolovoza u Francuskoj u prisutstvu uskog kruga obitelji i prijatelja, a za tajnu svadbenu ceremoniju obožavatelji su saznali tek nekoliko dana nakon.

Novak Đoković i Jelena Ristić u srpnju su za svoje vjenčanje priredili višednevno slavlje u elitnom crnogorskom ljetovalištu Svetom Stefanu.

Scarlett Johansson i Romain Dauriac vjenčali su se u potpunoj tajnosti 1. listopada, samo mjesec dana nakon rođenja njihove kćeri Rose Dorothy. Za vjenčanje se saznalo tek dva mjeseca nakon ceremonije, a slavna glumica još uvijek nije otkrila nikakve detalje.

Splash

FOTO: Splash

Zagrebački glumac Amar Bukvić u lipnju je rekao sudbonosno ˝da˝ svojoj zaručnici Almi Vukičević, a zavjete su razmijenili u društvu prijatelja i obitelji.

FOTO: Facebook

Kim Kardashian i Kanye West vjenčali su se u Firenci, 24. svibnja, a njihova prva fotografija s vjenčanja jedna je od najpopularnijih u 2014. na Instagramu.

Instagram

FOTO: Instagram

Indira Vladić i Miroslav Levak u bračnu luku uplovili su u lipnju, a u svom su danu uživali daleko od znatiželjnih pogleda na imanju vinarije Coner u Bjelovaru.

FOTO: Davor Matota

Solange Knowles, mlađa sestra popularne Beyonce, i Alan Ferguson vjenčali su se 16. studenoga u New Orleansu, a posebnost njihove proslave bila je u tome što nije samo mladenka, već su i svi uzvanici, bili odjeveni u bijelo.

FOTO: Instagram

Poznata glumica Jodie Foster udala se u travnju za fotografkinju Alexandru Hedison nakon jedne godine veze. Jodie je 2013. godine prvi puta javno priznala da je lezbijka, ali svoj privatan život, pa tako i detalje s vjenčanja, drži podalje od javnosti.

Instagram

FOTO: Instagram

Popularna pjevačica Žanamari Lalić i Mario Perčić imali su netipičnu dalmatinsku svadbu – vjenčali su se u lipnju, na petak 13., i tako obilježili prvu godišnjicu svoje veze.

Instagram

FOTO: Instagram

Glavni trener zagrebačkog Dinama, Zoran Mamić, u lipnju je, tri godine nakon razvoda od Vanje Mamić, drugi put uplovio u bračnu luku i to s ekonomisticom Anom Šikić.

Ronald Gorsic / CROPIX
Zoran Mamić i Ana Šikić.

FOTO: Ronald Gorsic / Cropix

Poznata pjevačica Ivana Radovniković vjenčala se u rujnu za Stjepana Markovića nakon deset godina veze, a u svadbenom slavlju uživali su zajedno sa stotinjak uzvanika u Istri.

Facebook

FOTO: Facebook

Martina Navratilova vjenčala se sredinom prosinca sa svojom dugogodišnjom djevojkom Julijom Lemigovom, a detalji svadbene proslave održane u New Yorku ostali su tajni.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Redatelj Dalibor Matanić i glumica Helena Minić vjenčali su se 6. prosinca u Barbarigi, a svadbenoj proslavi prisustvovali su brojni poznati.

Pula, 021214. 
Pulski gradonacelnik Boris Miletic u prostorijama pulske Komunalne palace primio je pulsku glumicu Helenu Minic koja je nedavno osvojila prestiznu nagradu Hrvatskog glumista za najbolju glavnu zensku ulogu u predstavi Thelma i Louise. Glumicu je na prijem dopratio redatelj predstave Dalibor Matanic.
Na fotografiji: Helena Minic i Dalibor Matanic pred Komunalnom palacom.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX

FOTO: Goran Sebelic / Cropix

Elton John i njegov dugogodišnji partner David Furnish vjenčali su se 21. prosinca, devet godina nakon što su sklopili civilno partnerstvo, a njihovi obožavatelji vjenčanje su mogli pratiti putem njihovih Instagram profila.

Instagram

FOTO: Instagram

Linker
27. travanj 2024 01:31