AFP/Cropix
JEDNOBOJNE I ŠARENE KOMBINACIJE

FOTO Zanimljiva modna igra na crvenom tepihu CFDA nagrada

Brojne zvijezde i dizajneri prisustvovali su ovogodišnjoj dodjeli nagrada Vijeća modnih dizajnera Amerike (CFDA) u New Yorku, a kao i inače svi su se potrudili da ne prođu nezapaženo na crvenom tepihu.

Dok se Met Gala naziva modnim Oscarom, dodjela CFDA nagrada često se uspoređuje s dodjelom Zlatnih globusa u filmskom svijetu – u svakom slučaju, sve oči uprte su u crveni tepih i modne odabire zvijezda.

Svu pozornost pokupila je Rihanna koja je za proglašenje modnom ikonom odjenula potpuno prozirnu haljinu Adama Selmana ukrašenu Swarovski kristalima.

Ipak, modnim znalcima mnogo su se više svidjele kombinacije u kojima su se pojavile Blake Lively, Jennifer Hudson i Solange.

Blake je zablistala u elegantnoj i jednostavnoj mini haljini Michaela Korsa i još jednom pokazala da ona ne griješi kada su u pitanju modni odabiri za crveni tepih, dok se Jennifer Hudson odlučila za provjerenu kombinaciju i oduševila modne kritičare u crnoj haljini na jedno rame.

Lupita Nyong’o odlučila se poigrati bojama pa je za svečanu dodjelu nagrada odjenula šareni kombinezon oko kojeg su modni kritičari ostali podijeljeni, a u šarenilu joj se pridružila Jessica Joffe odjenuvši dugačku haljinu zanimljive kombinacije boja.

Pogledajte fotogaleriju i nakon toga glasujte za najljepšu kombinaciju!

Linker
14. travanj 2024 11:13