AFP/EPH
BLAGDANSKA ATMOSFERA

FOTO Započeli božićni partyji na kraljevskim dvorima

Blagdani su sve bliži i bliži pa su se zaredale i božićne proslave na kraljevskim dvorima. Od božićnih čestitki kraljevskih obitelji pa sve do božićnih partyja za djecu kojima prisustvuju, kraljevske obitelji već su naveliko u božićnom duhu.

Nakon što je vojvotkinja Catherine (33) oduševila djecu u dječjem centru Anna Freud u Londonu gdje je s njima zapjevala We Wish You A Merry Christmas, princeza Charlene (37) i princ Albert (57) u palači Monaco organizirali su božićnu ceremoniju za djecu. Monegaška princeza uživala je okružena djecom kojima su podijeljene božićne kapice, a na proslavu je, na radost djece, stigao i Djed Božićnjak.

AFP/EPH

FOTO: AFP/EPH

Belgijska kraljevska obitelj blagdansku je proslavu započela božićnim koncertom u Kraljevskoj palači u Bruxellesu – kraljica Mathilde (42) i kralj Philippe (55) pozirali su zajedno s princom Gabrielom (12), princezom Eleonore (7), princom Emmanuelom (10) i princezom Elisabeth (14) prije godišnjeg koncerta.

AFP/EPH

FOTO: AFP/EPH

Povodom blagdanskog poziranja okupila se i norveška kraljevska obitelj – kraljica Sonja (78) i kralj Harald (78) stigli su u kraljevsku rezidenciju u Skaugumu, nedaleko od Osla, gdje živi njihov sin, krunski princ Haakon (42) sa suprugom, princezom Mette-Marit (42), te djecom: princezom Ingrid Alexandrom (11) i princom Sverreom Magnusom (10) te princezinim sinom Mariusom Borgom (18) iz prvog braka.

AFP/EPH

FOTO: AFP/EPH

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
19. travanj 2024 08:35