LUDO ZALJUBLJEN

Frane Perišin: Marta ne voli kada govorim o našoj ljubavi

Poput renesanse u ljubavi, koju doživljava u serijalu “Larin izbor”, Frani Perišinu se nedavno ljubav desila i u stvarnom životu. No, dok se u njegovu liku, brodovlasniku Tončiju Zlataru, ponovno probudila strast prema prvoj supruzi, 51-godišnji dubrovački glumac rođen u Splitu – iza kojeg je također jedan brak – zaljubljen je u 23 godine mlađu Zagrepčanku Martu Žeguru. S bivšom voditeljicom na Novoj TV ovaj je vikend poletno šetao zagrebačkim Cvjetnim trgom, a u nedjelju su viđeni na premijeri predstave “Idiot” u Zagrebačkom kazalištu mladih, u kojem Marta radi kao asistentica kostimografije.

– Da, događa mi se nešto jako lijepo. Zajedno smo nepuna dva mjeseca. Super nam je, sretni smo… Ne bih rekao ništa više, ljutit će se Marta. Njoj nije drago ako o tome govorim. Zapravo, ne treba baš previše pričati kad ti je lijepo… – kazao nam je Frane Perišin koji će još samo nekoliko dana biti zaokupljen “Larinim izborom”. Kako se snimanje bliži kraju, imat će više vremena za svoju novu ljubav i moći će češće boraviti u Zagrebu.

Ubrzo nakon početka prikazivanja “Larinog izbora”, na facebooku je osnovan njegov fan klub u kojem su muškarci najčešće hvalili njegovu glumu, a žene se divile njegovim plavim očima. Franina kolegica i druga televizijska supruga Ecija Ojdanić , zbog zavodničkog ga je pogleda prozvala – hrvatskim Francom Nerom. Osim TV gledatelja, u njegovu pogledu, šarmu i glasu (pjevao je u klapi Cambi) najviše može uživati publika dubrovačkog kazališta Marina Držića u kojem glumi već 24 godine.

Radi supruge, Dubrovkinje Stane, doselio se u Grad te sagradio obiteljsku kuću u Cavtatu, a premda se prije četiri i pol godine razveo, kaže da je ostao u odličnim odnosima s bivšom suprugom, s kojom ima kćer Anu i sina Antu. Oboje su danas studenti.

Pogled prodornih plavih očiju Frane Perišina “prostrijelio” je 28-godišnju Martu Žeguru kad su se u veljači upoznali u jednom zagrebačkom kafiću. Ubrzo su postali nerazdvojni. A kako su oboje vezani uz kazalište, ne nedostaje im tema za razgovor. Marta se na medijskoj sceni pojavila kao Miss Ekrana 2006., s nepune 23 godine. Zatim se okušala u voditeljskom poslu, u Red Carpetu i Navigatoru na Novoj TV, a početkom prošle godine postala je glasnogovornica ZKM-a. Kako je završila studij dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, okušala se i u – kostimografiji. Posljednjih se godina, na neki način, povukla iz javnosti, a u središte zbivanja sad ju je “izbacila” ljubavna veza s Franom Perišinom, u kojoj se njegovo životno iskustvo nadopunjuje s njezinom mladošću.

Jagoda Zamoda

Linker
24. travanj 2024 12:07