LJUBAV JE...

Franka Batelić otkrila svoju ljubav

Mlada pjevačica ima novi singl i video spot za pjesmu “Ljubav je…” koju naziva “stilskom prekretnicom u karijeri”.

– Ljubav su sitnice, ljubav oprašta, ljubav je slijepa, ljubav je živa i najveći je pokretač svemira – rekla je Franka Batelić iznimno zadovoljna novom pop baladom za koju je protekli tjedan snimala spot.

U režiji sve zaposlenijeg redatelja Filipa Dizdara, Franka je željela tekst pjesme pretočiti u slike; tjedan dana snimanja, brojne lokacije, desetak glumaca, stvorili su životne situacije i poruku što je za Franku ljubav.

– Bilo je bitno pokazati da je ljubav univerzalna, za sve nas, da nije ekskluzivna i rezervirana samo za određene – rekla je pjevačica.

– Pokušao sam dočarati slike mladog para koje čeka budućnost i beba, muškarca i žene koji znaju što znače riječi “tebi vjerujem, ti si uvijek tu”, život žene koja bez obzira na gubitak voljene osobe poručuje “uz tebe imam snage i kada slaba sam, uz tebe idem dalje i kad sam umorna…”. I bez obzira na sve, samo ljubav pomaže – poručio je redatelj.

Jedan od autora snažne pop balade “Ljubav je…” je Branimir Mihaljević koji kaže da obožava ovu pjesmu:

– Dogodila se toliko iskreno i spontano, a kada sam je prvi puta pustio Franki, danima ju je pjevušila, te me nazvala i rekla kako ju moramo složiti najbolje do sada. To se i dogodilo. Ovo je Frankina najbolja vokalna izvedba vlastite pjesme u kojoj je pokazala svu čar i emociju svog sjajnog vokala – ispričao je Branimir oduševljeno.

U skladu sa svjetskim trendovima, po prvi puta je Frankin tim odlučio pjesmu i spot predstaviti u isto vrijeme. Kako bi se zahvalila svojim brojnim fanovima na vjernosti i potpori, Franka je spot prvo pokazala na svome Facebook profilu.

https://www.facebook.com/franka.batelic

Linker
19. travanj 2024 10:22