LJUBAV I SPORT

Franka Batelić: Uz Vedrana sam zavoljela nogomet

Da prije devet mjeseci nije prohodala s Vedranom Ćorlukom (27), nogometašem moskovskog Lokomotiva i hrvatskim reprezentativcem, pjevačici Franki Batelić (21) nogomet bi bio sasvim sporedna stvar.

Katkad bi pogledala neku utakmicu naše reprezentacije s prijateljima ili roditeljima, ali nije išla na stadion niti imala najdraži klub. Zapravo, njezin odnos prema nogometu nekad i sad je, kaže, poput neba i zemlje. – Uz Vedrana sam zavoljela nogomet i postala strastvena navijačica. Bila sam na dvije utakmice naše reprezentacije, a bit ću i na Maksimiru u okršaju sa Srbijom. Društvo će mi biti roditelji Ingrid i Damir te 18-godišnji brat Nikola, s kojima ću glasno navijati. Ne vjerujem da ću se “okititi” rekvizitima jer to nekako nije moj stil – kaže Franka Batelić, studentica na Pravnom fakultetu u Zagrebu, koja je sigurna da će Hrvatska pobijediti pa nije previše napeta i uzbuđena.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćeni tekst. Kako Franka Batelić i Vedran Ćorluka usklađuju karijere te iskustva supruga nogometaša Mirele Forić Srna i Angele Pletikose pročitajte u tiskanom izdanju Glorije. Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
27. travanj 2024 11:39