PLES SA ZVIJEZDAMA

Franka: Sada idemo tulumariti

Od prvoga nastupa u ovoj sezoni showa Ples sa zvijezdama, mlada pjevačica Franka Batelić i njezin plesni partner Ištvan Varga slovili su za favorite, a na kraju su taj status i opravdali. U finalnoj emisiji nadmašili su svoje konkurente, plivača Gordana Kožulja i partnericu mu Anu Herceg, sa sveukupnim ocjenama 119:114, no za pobjedu je bilo puno bitnije da su osvojili srca gledatelja, koji su im poklonili više telefonskih glasova.

– Trudila sam se posljednjih mjeseci dati sve od sebe, ali najviše sam na svim savjetima i strpljenju zahvalna Ištvanu, najboljem mentoru na svijetu – rekla je 18-godišnja pjevačica nakon proglašenja pobjednika, te zatim dodala:

– Stvarno se želim zabaviti, nisam već dugo tulumarila – kazala je Franka za Slobodnu Dalmaciju.

U finalu su oba para plesala po tri plesa. Jedan je morao biti standardni, drugi latinoamerički, a treći je bio slobodnog stila odnosno freestyle. I dok su prve dva nastupa bili ponavljanje plesova iz prethodnih emisija, u freestyleu su pokazali novu koreografiju, a i tu su oduševili Franka i Ištvan priredivši akrobatski rock’n’roll.

– Morao sam posebno paziti da ne ozlijedim Franku. Svaka joj čast, jer ja ne znam bih li se tako lako dao nekome u ruke da me vrti – kazao je Ištvan nakon uspješnog nastupa, za koji su od žirija dobili čiste desetke. Bolji oproštaj od Plesa sa zvijezdama nisu mogli imati.

Linker
29. travanj 2024 04:05