Screenshot
NEMA SREĆE

Gary Oldman - kraj četvrtog braka zbog razlike u godinama

Poznati engleski glumac i njegova četvrta supruga razvode se nakon sedam godina braka, piše Daily Mail.

Alexandra Edenborough (36) početkom ove godine je zatražila razvod navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Gary Oldman (56) i Alexandra vjenčali su se 2008. godine, a još prošle godine glumac je govorio kako je s Alexandrom napokon pronašao sreću.

– Praksom do savršenstva. Zar ne kažu tako? Nisam ponosan što mi je ovo četvrti brak. Ali ovaj je dobar. Nadam se i moj posljednji – izjavio je Gary u intervjuu za The Independent prošle godine.

U priopćenju je slavni glumac otkrio da je njihovom braku presudila prevelika razlika u godinama, a Alexandri je zaželio sve najbolje u budućem životu.

– Alex i ja proveli smo nekoliko divnih godina zajedno koje su bile ispunjenje ljubavlju no među nama postoji velika razlika u godinama i to je na kraju presudilo. Iako sam već godinu dana tužan zbog toga, zahvalan sam na svim lijepim trenucima koje smo imali i ostat ćemo prijatelji – napisao je Gary u priopćenju.

Glumac je od 1987. do 1989. bio u braku s Leslie Manville s kojom ima sina Alfieja (26), a samo godinu nakon razvoda vjenčao se s Umom Thurman, ali je i taj brak potrajao samo dvije godine. S trećom suprugom, Donyom Fiorentino, bio je u braku četiri godine i s njom ima dva sina – Gullivera (17) i Charlieja (15).

FOTO: Arhiva

Linker
17. travanj 2024 17:06