JLP
SLAVLJE SE NASTAVLJA

George Clooney i Amal Alamuddin - proslava zaruka s Georgeovim slavnim prijateljima

George Clooney (53) i njegova zaručnica nastavljaju slaviti svoje zaruke: nakon što su krajem travnja, kada su se zaručili, sretnu vijest odmah proslavili sa Cindy Crawford i njenim suprugom Randeom Gerberom, s kojim je popularni glumac dugogodišnji prijatelj, novopečeni zaručnici nastavljaju u slavljeničkom raspoloženju.

Ovoga puta, George je Amal Alamuddin (36), britansku odvjetnicu, upoznao s još nekim svojim slavnim prijateljima. U restoranu Habana u Malibuu, čiji su suvlasnici Cindy i Rande, sretan par zaruke je proslavio i s Bonom Voxom.

Georgeova zaručnica bila je u upečatljivo jmodnoj kombinaciji: u kratkim hlačicama s cvjetnim uzorkom i zelenoj majici te zagrnuta strogim crnim sakoom lijepa crnka plijenila je pažnju prisutnih.

Foto: JLP

Sretni par držao se za ruke, a na Amalinom prstu isticao se poveći zaručnički prsten s dijamantom za koji se procjenjuje da ima oko sedam karata, te čija je vrijednost oko četiri miljuna kuna.

Par je u zadnjih sedam mjeseci, koliko su u vezi, bio na nekoliko zajedničkih putovanja na egzotičnim odredištima, a na jednom od njih, dosad okorjeli neženja zaprosio je lijepu odvjetnicu.

Foto: JLP

Linker
12. travanj 2024 17:28