AFP/Cropix
OČEKIVAO SE SPEKTAKL

George i Amal Clooney - skromna proslava prve godišnjice braka

Holivudski glumac i britanska odvjetnica libanonskog podrijetla prošle godine vjenčali su se u velikom stilu u Italiji, a prvu godišnjicu braka proslavili su u sasvim drugačijem tonu – intimnom večerom u njihovom omiljenom losanđeleskom restoranu.

George (54) i Amal Clooney (37) 27. rujna obilježili su odlaskom u japanski restoran na sushi, a nakon večere jednostavno su se zaputili – kući. Mnogi su očekivali da će par prvu godišnjicu braka obilježiti na nešto glamurozniji način, s obzirom da je njihova prošlogodišnja svadba u Veneciji trajala tri dana.

Foto: AFP/Cropix

Do unazad godinu dana zakleti holivudski neženja, otkada je u braku ima samo riječi hvale za svoju suprugu i njihov zajednički život:

– Ona je divno ljudsko biće, brižna je, definitivno je jedna od najpametnijih ljudi koje sam ikad upoznao i ima izvrstan smisao za humor – opisao je zaljubljeni George svoju životnu družicu za Entertainment Tonight.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

S Amal živi na relaciji London – SAD, o čemu također ima samo dobre impresije budući ga oduševljeva što njegova supruga može istodobrno voditi 11 slučajeva, predavati na Sveučilištu Columbia i pratiti modu te biti prepoznata kao modna ikona.

Linker
19. travanj 2024 23:07