NOVI IZGLED

Gerard Butler pustio fudbalerku

Fudbalerka, Harley Davidson majica, kožnati prsluk, motorističke čizme… – Gerard Butler (40) bio je gotovo neprepoznatljiv na snimanju svog novog filma, trilera “Machine Gun Preacher”, u kampu za prikolice u američkom Detroitu.

Škotski glumac, inače poznat kao veliki zavodnik, svojim je izgledom potvrdio kako fudbalerka zaista nikom ne pristaje, a nije mu pomogao niti trbuščić koji se ocrtavao ispod majice. Glumac se očito za potrebe filma malo zapustio, pa više nije u top formi, kakvog ga se sjećamo iz njegovog najpoznatijeg filma “300” ili akcijske komedije “Lovac na glave” u kojem je glumio s Jennifer Aniston (41).

Osim u filmu, šuškalo se da su Jennifer i Gerard zajedno i u stvarnom životu, a mladi glumci još su dodatno rasplamsali glasine prisnim zagrljajima na crvenim tepisima raznih premijera “Lovca na glave”.

– Jennifer uopće nije diva. Stoji s obje noge čvrsto na zemlji i jako je realistična. Sigurna je u sebe i u to kakva je, a ja sam kao malo dijete, koje sebe ne shvaća baš ozbiljno. – rekao je Gerard, koji je nedavno snimao film u Srbiji, o lijepoj kolegici.

Linker
26. travanj 2024 23:44