HUMANITARNA AUKCIJA

Gibonni kupio ulogu u sapunici za 6000 kuna

Sve što večeras izreknemo, naša će nam djeca biti svjedoci, jer smo im obećali bolji svijet – rekao je Zlatan Stipišić Gibonni, jedan od Unicefovih ambasadora za Hrvatsku, a njegove riječi potaknule su da na humanitarnoj večeri “Obećanje djeci” koja se sinoć održala u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu uzvanici odriješe kesu i prikupe 544.500 kuna.

Novac je prikupljan na neobičnoj aukciji jedinstvenih iskustava koja se pokazala odličnim potezom, a za sve je početna cijena bila 3000 kuna. Tako je izbornik Slaven Bilić za 10.000 kuna kupio Malu školu kuhanja s Anom Ugarković, što će mu biti korisno, jer ne zna kuhati.

Naslovnica i make over za Gloriju prodana je za 5.500 kuna UNIQA osiguranju, koje je kupilo i Simulaciju emisije Nedjeljom u 2 s Aleksandrom Stankovićem za 4.000 kuna, Malu školu šminkanja Vrban & Joković za 4.500 kuna i Poduku iz burzovnog poslovanja sa Željkom Kardumom za 5.000 kuna. UNIQA osiguranje je galantno dalo 20.000 kuna za poduku iz tenisa s Goranom Ivaniševićem, a čak su iskeširali 150.000 kuna za Vip doživljaj s Hrvatskom nogometnom reprezentacijom – odlazak s avionom na utakmicu i praćenje i Vip lože, za što su se nadmetali s Tonyjem Cetinskim i T-HT-om.

Nadmetanja je bilo i za sporednu ulogu u sapunici Dolina sunca i to među Gibonnijem i glumcem Enesom Vejzovićem, suprugom Bojane Gregorić, ambasadorice Unicefa, koja u toj sapunici glumi gradonačelnicu. Pobijedio je Gibonni sa zadnjom ponudom 6.000 kuna, a najskuplje ćevape s Ćirom Blaževićem pojest će Aljoša Roksandić iz Digitel Komunikacija za 29.000 kuna.

Osobni trening sa savjetima Marija Valentića prodan je Zorislavu Srebriću, tajnik HNS-a, koji je za 15.000 kuna kupio osobnu poruku na jumbo plakatu Europlakat, a Mini foto radionica s Mare Milin prodana je za 3.500 kuna.

I kao šećer na kraju zapjevale su Gabi Novak, Radojka Šverko i Maja Vučić, uz pratnju gitarista Ante Gele i pijanista Vladimira Babina, a na kraju im se u pjesmi “Kad bi svi ljudi na svijetu” pridružio i Tony Cetinski.

Marijana Marinović

Linker
29. travanj 2024 14:06