NA NARODNOM RADIJU

Gibonni: Uvijek sam za dugu kosu

Jubilarnu 800. emisiju Glazbeni show Dalibora Petka na Narodnom radiju obilježio je Gibonni najavivši svoj koncert s Deep Purple-om u Zadru, 15. srpnja. To mu je, kaže, jedna od svirki života s obzirom da je upravo zahvaljujući njima počeo svirati gitaru.

– Život svašta donese. Treba se opustit i vidit – rekao je poznati pjevač uoči koncerta.

Ja bih na ovaj koncert ionako išao. Upoznao sam puno muzičara njihove životne dobi i ne znaš kako ljudi razmišljaju u zrelim godinama. Jedni su još tinejdžeri u toj dobi, a drugi nakon koncerta pojedu kompot i odu leći ispričao je Gibonni, koji se uz ovaj posebno veseli još jednom koncertu.

– Nazvali smo ga Family Date, a to je jedan mali festival koji sam izmislio, koncert na kojem publika sastavlja repertoar. Već mjesecima biraju pjesme i mogu reći da su me stavili na sto muka, jer neke od njih ne sviramo već desetljećima – rekao je popularni Gibo kazavši da podjednako voli velike dvorane i manje klubove te balade i žešće pjesme.

Producent Nikša Bratoš, koji je također bio u studiju, rekao je kako misli da je Gibonni autorski jako napredovao, posebno ako gledamo njegove radove iz osamdesetih. Nikša se našalio kazavši da je Gibo napredovao i što se tiče gubitka kose.

– Uvijek sam za dugu kosu, jer ne možeš birati kad te napusti rekao je Gibonni.

Linker
24. travanj 2024 05:36