Giovanni i Sabina Cernogoraz: maestralni tretmani udvoje

Hrvatski streljač Giovanni Cernogoraz (31), koji je na lanjskim Olimpijskim igrama u Londonu osvojio zlatnu medalju u disciplini trap, smatra se sretnikom jer u svom Novigradu, gradiću na istarskoj obali, ima sve što mu treba za savršen život – idealne uvjete za obiteljsku sreću, ali i za trening, pripreme te opuštanje. Živi s godinu dana mlađom suprugom Sabinom, svojom srednjoškolskom ljubavi, te sinom Leonardom (11) i kćerkicom Evom (2), kojima je i posvetio svoj lanjski olimpijski trijumf, a u zimskim mjesecima radi u restoranu Giovanni, koji je ime dobio po njegovu djedu, a vodi ga njegov otac.

Svima je, naime, poznato da su naporni treninzi i predani rad glavni preduvjeti sportskog uspjeha. A druga polovica su sreća u privatnom životu te pravilno opuštanje i odmor, trenuci u kojima se duh i tijelo vrhunskih sportaša regeneriraju, oslobađaju stresa i otrova nakupljenih za vrijeme treninga.

– Supruga i ja volimo tretmane udvoje, a tome je namijenjena VIP spa soba Lalande. Ondje su nam na raspolaganju grijani vodeni krevet, sauna i jacuzzi, a uz masaže i kozmetičke tretmane za njegu tijela i lica možemo naručiti i catering s ukusnim zalogajčićima te biranim vinima i pjenušcima – govori Giovanni Cernogoraz.

Pročitali ste skraćeni tekst o Giovanniju Cernogorazu. Cijeli intervju potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 960). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
15. travanj 2024 08:12