EKSKLUZIVNO ZA GLORIJU

Gisele Bundchen: Voljela bih doći u Dubrovnik

Ljepša nego ikada, brazilska manekenka Gisele Bundchen privukla neviđenu pažnju kad se prošli tjedan pojavila u pariškom hotelu Grand Intercontinental: svi su pogledi doista bili usmjereni u raskošnu plavušu u pripijenoj Herve Leger haljini, u kojoj inače dolazi do izražaja svaki nedostatak tijela. A Gisele, iako je prije samo četiri mjeseca rodila sina Benjamina Reina, nedostataka nema.

U Pariz je stigla predstaviti najnoviju kolekciju japanki Ipanema, što ih već petu godinu zaredom dizajnira u suradnji s brazilskom tvrtkom Grendene, jednim od najvećih svjetskih proizvođača obuće od ekološki prihvatljivog PVC-a. Svake sezone kolekcija je posvećena drugom motivu iz prirode, obično nekoj ugroženoj vrsti za čiju se zaštitu odvaja dio prihoda od prodaje japanki.

Ovogodišnja kolekcija Colorful Sea nadahnuta je podmorjem i njegovim bojama, a dio prihoda od prodaje namijenjen je zakladi Tamar, odnosno, zaštiti pet vrsta morskih kornjača koje žive duž brazilske obale.

Gloria je bila jedini hrvatski medij na tom predstavljanju, a urednica mode Helena Štahan razgovarala je u Parizu s Gisele, koja joj je priznala da bi rado došla u Hrvatsku.

– Još me nitko nije pozvao, ali to je odlična ideja! Voljela bih doći u Dubrovnik – kazala je brazilska manekenka, a u ekskluzivnom intervjuu još je., između ostaloga, otkrila i kako joj je majčinstvo promijenilo život, kako je naučila musti kravu, zašto joj je priroda toliko bitna te je ujedno Glorijine čitateljice savjetovala kako imati ljepša stopala.

U novom broju Glorije (br. 797), koji na kioske dolazi 15. travnja, pročitajte cijeli razgovor sa Gisele Bundchen, u kojem ona iskreno govori o tome kako ju promijenilo majčinstvo te savjetuje kako imati ljepša stopala.

Linker
26. travanj 2024 12:28