Instagram
ODMOR U PRIRODI

Gisele Bündchen se u društvu konja kupala u rijeci

Slavna manekenka podijelila je sa svojim obožavateljima fotografiju s kupanja u rijeci, gdje je okružena zelenilom uživala u neobičnom društvu.

Gisele Bündchen (34) maksimalno iskorištava slobodne dane družeći se s članovima uže obitelji, a svoj odmor iskoristila je i kako bi njena djeca vrijeme provodila u prirodi i druženju sa životinjama.

Brazilska manekenka sa svojim je četverogodišnjem sinom odvela u šetnju kobilu i njeno mlado, a Gisele je kasnije iskoristila priliku kako bi se zajedno s njima okupala u rijeci .

Zadovoljan osmijeh na licu manekenke sve govori, a svoju ljubav prema tim plemenitim životinjama Gisele želi prenijeti i na svoju djecu – sina Benjamina i kćer Vivian.

Gisele, osim u druženju s životinjama, uživa i u šetnjama plažom i kupanju u oceanu s 19-mjesečnom Vivian, a društvo im pravi njezina majka Vania i brojni prijatelji.

Slavna manekenka na odmoru je proslavila i svoj 34. rođendan sa sestrom blizankom Patriciom , a čini se kako joj se na ljetovanju nije pridružio suprug Tom Brady (36).

Linker
20. travanj 2024 07:27