Nova TV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Giuliano pobijedio u štiklama imitirajući Freddieja Mercuryja

Poznati pjevač odnio je pobjedu u štiklama ˝usisavajući˝i pjevajući pjesmu I Want to Break Free transformiran u jedinstvenog Freddieja Mercuryja.

Giuliano je svojom izvedbom oduševio i publiku i žiri, a za potrebe transformacije nosio je periku, odjenuo minicu i štikle, imao je umjetne brkove, ali i zube koji su mu osigurali, kako kaže, jedan neponovljivi osjećaj.

Tu vidim jedan veliki napredak. Do sada je imao ženske uloge, a sada ima ulogu frajera koji ima žensku ulogu. Fantastično je i otpjevao i uživio se u taj karakter – komentirao je njegov nastup Tomo, dok je Nina Badrić, gostujuća članica žirija ovotjedne emisije, komentirala kako Giulianu odgovara repertoar grupe Queen.

Kao pobjednik četvrte epizode, Giuliano je odabrao Udrugu za sindrom Down Zagreb kojoj će Nova TV donirati novčanu nagradu od 10 000 kuna.

Ronald Braus je po broju bodova završio na drugom mjestu, a ovog puta imao je specifičan zadatak te je morao odjednom biti dvije osobe – Ivo Robić i Zdenka Vučković.

Mario Petreković transformirao se u Dinu Dvornika, Vanda Winter je nastupila kao Nina Badrić, dok je Jasna Palić Picukarić utjelovila Madonnu, a pohvale za svoje nastupe pokupili su i Baby Dooks kao Jasenko Houra, Andrea Andrassy kao Tony Cetinski i Minea kao ˝džepna Venera˝ Kylie Minogue.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
25. travanj 2024 17:56