VELIKI OBOŽAVATELJ

Giuliano: Uživam na snimanju 'Igre prijestolja'

Dan mi počinje u 3.30 ujutro, kad krećem iz Splita prema Dubrovniku, jer već u 4.45 moram biti u garderobi. Zatim sam cijeli dan na setu i na večer se vraćam kući. Naporno je, ali uživam – govori splitski pjevač Giuliano Đanić (38), koji s velikim zadovoljstvom statira na snimanju ‘Igre prijestolja’.

– Veliki sam obožavatelj knjige i zato sam nestrpljivo iščekivao serijal. Ugodno sam se iznenadio kad sam vidio koliko je vjerno priča prebačena na ekran. Upravo po mojem guštu. Čim sam čuo da će se snimati u Hrvatskoj, odlučio sam se prijaviti za statista – objasnio je pjevač.

Njegov entuzijazam dijeli i supruga Kristina, koja se također prijavila za statiranje te dobila ulogu dvorske dame. Giuliano je, pak, pripadnik Zlatnog plašta, postrojbe gradskih čuvara, te na sebi uvijek ima oklop.

– Sviđa mi se kostim, iako je 15 kilograma težak, i kad sunce zapeče, nije baš ugodno u njemu. Zato u svakoj stanci bježim u hlad – priznao je Giuliano.

Više o snimanju ‘Igre prijestolja’ u Hrvatskoj te intervju s Peterom Dinklageom pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.874) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 04:55