TATJANA I GORAN IVANIŠEVIĆ

Glam noć u Dubrovniku

U prekrasnom ambijentu Hotela Dubrovnik Palace održana je svečana promocija 15. broja magazina GloriaGLAM. Manekenka Tatjana Ivanišević, lice na naslovnici novog Glama, stigla je na promociju u društvu supruga Gorana Ivaniševića. Sretni par, koji ni nakon deset godina veze ne skriva svoju zaljubljenost, provodi ljetni odmor na svojoj luskuznoj jahti obilazeći akvatorij oko Mljeta, a u Dubrovnik su stigli samo zbog promocije magazina. Odjevena u elegantnu večernju toaletu, gospođa Ivanišević pozirala je fotografima ispred naslovnice Glama te se zatim pridružila brojnim uzvanicima na glamuroznoj zabavi. Nakon što je glavna urednica Dubravka Tomeković Aralica pozdravila goste, svi su se zaputili na večeru koja se održala u Vala Clubu Hotela Dubrovnik Palace.

U toploj ljetnoj večeri u ekskluzivnom prostoru okruženom stijenama i raspoređenom na nekoliko nivoa te osvjetljenom samo sjajem baklji, uživale su hrvatske zvijezde iz javnog i političkog života, među kojima su bili i Severina, Sanja Jovanović sa sestrom Tanjom, Iva Balaban, Matija Vuica, Sandra Bagarić, Milenka Opačić, Gordana Buljan Flander, Tarik Filipović sa suprugom Lejlom, Mani Gotovac, Iva Balaban, William Montgomery sa suprugom Lynne, Nikolina Pišek, Boris Banović i mnogi drugi. Uz brojne okupljene poznate ličnosti na koncert je pristigao i ruski milijarder Andrey Melnichenk koji je u Dubrovnik došao u pratnji supruge, bivše manekenke i pjevačice srpske grupe “Models” Aleksandre Melnichenk. Par je u Dubrovnik doplovio na 118-metarskoj jahti kojoj je imućni Rus nadjenuo ime “A” u čast svoje supruge.

Poslije promocije uzvanici su se uputili na koncert Severine Vučković, koji se održao u neposrednoj blizini hotela. Na koncertu za koji se tražila karta viška, splitska pjevačica pjevala je svoje hitove upravo na godišnjicu veze s riječkim poduzetnikom Slavkom Šajinovićem. No, on njezinu pjesmu nije čuo, jer je ostao u Rijeci.

Pogledajte kako je bilo na promociji GlorijeGLAM:

Linker
23. travanj 2024 12:03