ROĐENDANSKA FOTOGRAFIJA

Glazbene zvijezde u crvenim haljinama hrvatskih dizajnera

Spektakularnim koncertom na kojem će nastupiti glazbenice – Natali Dizdar , Lana Jurčević , Maja Šuput , grupa Feminem , Žanamari Lalić i Martina Vrbos , zagrebački Westgate shopping centar će u subotu, 13. studenog upriličiti svoje prvo rođendansko slavlje.

Povodom prvog rođendana u Westgate photo studiju snimljena je i rođendanska fotografija za koju su, mladom fotografu Goranu Matijašecu, a pod kreativnom palicom Viktora Drage, pozirale upravo spomenute glazbenice.

Kako bi što vjernije dočarale glamur zlatnog doba Hollywooda, stilistica Slađana Divjak djevojke je odjenula u crvene kreacije hrvatskih modnih dizajnera: Natali Dizdar zablistala je u kreaciji Hippy Gardena, Lana Jurčević, Maja Šuput i Feminemke Pamela Ramljak i Neda Parmać nosile su žarko crvene haljine Linee Exclusive, Žanamari Lalić pozirala je u kreaciji dizajnerskog dvojca ELFS, dok je stil Martine Vrbos najbolje naglasio Zigman.

Ova fotografija uvod je u veliki rođendanski glazbeni spektakl najavljen za subotu 13. studenog. Naime, u obliku televizijskog showa mlade glazbenice tijekom subote nastupat će na rođendanskoj Westgate pozornici od 14:00 sati, izmjenjujući se na sceni u društvu zanimljivih voditelja svakih sat vremena. Osim koncerta uzbuđenja za posjetitelje neće nedostajati niti u drugim rođendanskim aktivnostima: najsretniji kupac otići će kući s novim Audijem A1 čije je izvlačenje predviđeno za 20.00 sati, a cijeli rođendanski Westgate vikend je u znaku kasnonoćnog shoppinga u danima vikenda od 20.00 sati do ponoći uz nevjerojatne popuste za sve kupce.

Linker
16. travanj 2024 06:13