Arhiva
GRAND BUDAPEST HOTEL

Gloria.hr i Blitz vode vas u kino

Grand Budapest Hotel, prema riječima Edwarda Nortona, jednog od glumaca u filmu, jedan je od onih nezaboravnih filmova koji vas istovremeno nasmijavaju do suza, ali i duboko diraju.

Norton je rekao da se doslovno smijao na glas dok je čitao scenarij filma, koji govori o pustolovinama Gustava H, legendarnog conciergea u poznatom europskom hotelu između dva svjetska rata, i Zero Moustafe, mladog zaposlenika hotela koji postaje njegov najpouzdaniji prijatelj te kako doista misli da se radi o nekim od najbolje napisanih likova ikada

Film redatelja i autora Wesa Andersona, u kojem se okupila impozantna glumačka ekipa poput Ralpha Fiennesa, Adriena Brodyja, Willema Dafoea, Jeffa Goldbluma, Judea Lawa, Billa Murrayja, Edwarda Nortona,Tilde Swinton, Toma Wilkinsona i Owena Wilsona, na Berlinskom filmskom festivalu osvojio je Srebrnog medvjeda, a u hrvatska kina dolazi 3. travnja.

Gloria.hr i Blitz vode Vas na specijalnu pretpremijeru koja će se održati u utorak 1.4. u 13 sati u CineStaru Novi Zagreb, Avenue Mall.

Ako ikako možete, pobjegnite s posla, odmorite se od učenja, ili ako vam trenutno životne okolnosti to dopuštaju – napravite iznimku i dođite u kino u rano popodne i pogledajte dobar film.

Neka vas ponese proljeće!

Dijelimo vam 30 pozivnica od kojih svaka vrijedi za dvije osobe. Sve što trebate je javiti nam se u naš inbox na Facebook stranici sa svojim podacima i karte su vaše, preuzimate ih na blagajni kina.

A za one koji nisu iz Zagreba ili ne mogu doći u kino dijelimo dva parfema iz filma. Javite se jer u ovom slučaju vrijedi tko prvi njegova djevojka!

Linker
29. travanj 2024 10:46