KRISTIN DAVIS

Gluma me spasila od alkohola

Zvijezda filma “Seks i grad” Kristin Davis otkrila je kako ju je svojedobno, kao vrlo mladu djevojku, gluma spasila od alkoholizma. Zgodna brineta otvoreno je priznala kako se, odrastajući na jugu, gdje su većina djevojaka bile plavuše, nije mogla uklopiti u društvo, a opijanje je bilo njezin način da to pokuša promijeniti.

-Krenula sam na satove glume, što mi je predstavljalo svojevrstan izazov, i tada sam zaključila da moje opijanje jednostavno neće dobro završiti. Visjela sam na rubu i kada sam shvatila da zbog alkohola brljam na glumačkim satovima, odlučila sam – bit će ili jedno ili drugo. Ne mogu imati oboje – rekla je 43-godišnja glumica.

– Znam da to veoma čudno zvuči, ali zbog svog opijanja u mladosti, jednostavno nisam vjerovala da ću doživjeti tridesetu. Sada više ne pijem, a tada sam vjerovala kako ću život skončati u automobilskoj nesreći. Na cijelu sam tu situaciju gledala veoma fatalistički u to vrijeme – izjavila je Kristin Davis, dodavši kako je ovisnost o alkoholu česta bolest u njezinoj obitelji.

Martina Vulić

Linker
25. travanj 2024 10:06