TRAŽE SE ZVIJEZDE

Glumite i zabavite se u filmu 'Move On' uz Madsa Mikkelsena

“Move On”, prvi film koji je otvorio publici mogućnost da utječe na njegov sadržaj, stiže u Hrvatsku. Ekipa već ovaj tjedan započinje rad na lokacijama u okolici Rijeke, a u sceni velikog partyja koja se snima ovoga petka 3. kolovoza sudjelovati mogu i svi koji žele iskusiti atmosferu pravog filmskog seta i glumiti uz Madsa Mikkelsena, dobitnika ovogodišnje Zlatne palme na filmskom festivalu u Cannesu. Jedini uvjet je da se znaju – dobro zabavljati.

Potrebno je samo poslati ime i prezime te kontakt broj na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Kako se traži 500 osoba, sudionici mogu povesti i prijatelje.

Film se u suradnji s Hrvatskim i Deutsche Telekomom snima u osam europskih zemalja, a govori o putovanju glavnog lika sa zadatkom isporuke misterioznog kovčega kojeg je dužan čuvati po cijenu života. Uz Madsa Mikkelsena u ekipi filma su i višestruko nagrađivani redatelj Asger Leth, autor kultnog dokumentarca “Duhovi Cité Soleila”, te scenarist Matt Greenhalgh, pisac filma “Control”, najboljeg britanskog nezavisnog filma 2007. godine.

I dok filmsku ekipu nestrpljivo očekujemo u Hrvatskoj, pogledajte kako je bilo na dosadašnjim snimanjima u Nizozemskoj, Austriji, Slovačkoj i Mađarskoj.

Linker
26. travanj 2024 02:39