ZVIJEZDE 2008.:TONY CETINSKI

Godina spektakularnih koncerata

Već su se lani zvijezde poklopile 39-godišnjem glazbeniku iz Rovinja, a ove su mu zasjale punim sjajem. Održao je nekoliko spektakularnih koncerata, izdao je novi album, sredio je kuću u Istri, a u proljeće je doznao da će drugi put postati tata. Nada se djevojčici, koju bi njegova supruga Ivana Nobilo Cetin­ski trebala roditi u siječnju.

NEZABORAVNI KONCERTI Ovu ću godinu pamtiti po koncertu s američkim pjevačem Michaelom Boltonom i tenorom Joseom Carrerasom, održanom u listopadu u Royal Albert Hallu u Londonu. Na kojem su mi iskreno čestitali Massimo, Nina Badrić, Matija Vuica, a posebno me iznenadio Gibonni. Rekao mi je da mu je drago što je netko iz Hrvatske ostvario takav uspjeh preko granice. A pamtit ću je i po odličnom albumu koji, kako čujem, dobro prolazi kod publike, te veličanstvenom koncertu u pulskoj Areni. Raz­veselili su me i uspjesi naših sportaša, a mislim da je izbor Baracka Obame za novog američkog predsjednika svakako događaj koji je obilježio 2008. najljepši događaj Vijest da moja supruga Ivana čeka bebu. Priželjkujem djevojčicu. Posebno sam sretan što je moja supruga staložena, mirna i sretna, ne pucaju je nervoze, ne luduju joj hormoni i stvarno je, kako se to kaže, u blaženom stanju.

NAJLJEPŠE ŽELJE Puno zdravlja i sreće, a svim građanima Hrvatske i mnogo više sigurnosti. A o krizi ne želim razmišljati. Mislim da smo naviknuti na teške situacije, a i pre­mali smo da bi nas kriza potresla kao neke velesile. Ali, svi ćemo morati živjeti u skladu s mogućnostima i svakako manje peglati kartice, dizati kredite… planovi za sljedeću godinu Nadam se da ćemo uspješno nastaviti turneju koju sam ljetos počeo u pulskoj Areni: dosad sam održao koncerte u Mariboru i Ljubljani, a slijedi i Sarajevo.

Pročitali ste skraćeni tekst iz tiskanog izdanja Glorije. Ukoliko želite saznati više, pročitajte cijeli tekst u Gloriji br. 729 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
04. svibanj 2024 03:32