DRAŽEN ŽERIĆ

Godina velikih promjena

Za Dražena Žerića Žeru, 44-go­dišnjeg pje­vača Crvene jabuke, nastupilo je vrijeme velikih promjena. Najprije se odrekao statusa neženje – i to jednog od naj­upornijih na našoj estradi – te na nemalo iznenađenje obožavatelja prije dva mjeseca uplovio u bračnu luku. Pripremajući se za taj svečani čin u kratkom je roku smršavio deset kilograma pa mu je bijelo svadbeno odijelo pristajalo kao saliveno.Pjevač poznat po tenisicama – jer u svo­joj kolekciji ima čak 280 pari – omiljenu obuću je na vjenčanju ipak zamijenio bijelim elegantnim cipelama.

Na poticaj svoje dvadeset i četiri godine mla­đe supruge Barbare, studentice prava iz Trpnja na poluotoku Pelješcu, počeo je mijenjati i stil odijevanja, pa je u potrazi za modnim nadahnućem prvi put otišao na jednu modnu reviju – u sklopu Wella Fashion Weeka.

U društvu supruge, koja bi u ožujku trebala roditi blizance (za koje su odabrali imena Roko i Lana), sa zanimanjem je pratio što se nudi na toj domaćoj modnoj smotri. Bio je to prvi izlazak u javnost bračnog para Žerić: dosad su, naime, izbjegavali domjenke i razne događaje na kojima je važno biti viđen.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 726 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
03. svibanj 2024 07:46