ZVIJEZDA FILMA "MAJSTORI"

Goran Bogdan - od statista do glumačke zvijezde i seks - simbola

Šarmer iz Širokog Brijega koji glumi u komediji “Majstori” redatelja Dalibora Matanića, koja se upravo prikazuje u hrvatskim kinima od statisata i pomoćnog scenskog radnika postao je zvijezda hrvatskog glumišta, ali i seks simbol.

Goran Bogadan (33) kaže kako sebe uopće ne doživljava na taj način, ali film ga je kaže, privlačio oduvijek i to svaki segment njegova nastajanja.

– Dok sam u Zagrebu studirao ekonomiju, zarađivao sam kao statist pa sam radio i u “100 minuta slave” – prisjeća se glumac.

– Kad je statiranje završilo, pitao sam mogu li ostati još par dana i pomagati na setu jer me zanimalo sve što ima veze s filmom. Dandanas mi je tako kad snimam, sve me zanima, od produkcije do režije, i svaki dan na setu mi je jedan veliki praznik – govori Goran koji je uz Akademiju zavšio i Ekonomski fakultet.

Kako živite od svog posla?

– Dosta sam skroman, ne treba mi puno. Živim sam u svom stanu i od 17. godine, kad sam došao u Zagreb, brinem se sam o sebi. Član sam ZKM-a, imam plaću i, hvala Bogu, dosta snimam. Nema tu nekakvog glamura, daleko od toga, ali da se živjeti.

Na što volite potrošiti?

– Najviše trošim na druženja i na knjige. Za odjeću sam mutav, ne zanima me moda i pri odabiru odjeće oslanjam se na pomoć svojih bližnjih.

Nevio Pintar

Odgovore na pitanje ima li curu, kako održava liniju, zna li kuhati, pomažu li mu njegova ekonomska znanja u vođenju vlastitih financija, s kim s druži i je li u kontaktu s Petrom Sanader s kojom je studirao pročitajte u tiskanom izdanju Glorije, br. 1001. koja je na kioscima od 13. ožujka.

Ne zaboravite i na kupon broj 2 najveće nagradne igre u kojoj vas Gloria daruje sa 1000 vrijednih nagrada!

Linker
24. travanj 2024 14:33