AFP/Cropix
GUGLALA SVOJE IME

Guglati svoje ime nikako nije dobra ideja

Gostujući u novoj epizodi popularnog američkog talk showa The Ellen DeGeneres Show, glumica Anne Hathaway (31) otkrila je kako je uspjela izaći na kraj s cyber bullyingom koje je započelo neposredno nakon što je dobila nagradu Oscar za film Jadnici.

Svoju tužnu ispovjest Anne je započela izjavom kako je nakon dodjele došle kući i slučajno joj je palo na pamet da gugla svoje ime, kada je naišla na tekst pod naslovom Zašto svi mrze Anne Hathaway?.

– Nisam mogla izbaciti iz glave te ružne riječi – izjavila je glumica i dodala kako je u tom trenutku shvatila da problem nije u tekstu, nego u njoj samoj.

– Tada još nisam znala kako voljeti sebe, jer da jesam ti osjećaji se nikada ne bi pojavili – izjavila je i dodala kako kada osoba nije sigurna u sebe, neki dio nje uvijek povjeruje ružnim stvarima koje čuje.

– Umjesto da slavim nagradu Oscar, ja sam vrijeme provodila razmišljajući o tome je li to uistinu istina. Mrze li me ljudi zaista – izjavila je simpatična glumica koja je potom dobila i podršku publike.

– Guglati svoje ime nikako nije dobra ideja- zaključila je Anne.

Linker
19. travanj 2024 10:06