JLP
ZAJEDNIČKI ODLAZAK NA MISU

Gwen Stefani nakon razvoda utjehu pronašla u vjeri i obitelji

Popularna pjevačica prošlog je tjedna potvrdila kako se nakon 13 godina braka razvodi od supruga Gavina Rossdalea (49), a u ovim teškim trenucima utjehu je pronašla u vjeri i obitelji.

Gwen Stefani (45) okupila je cijelu svoju obitelj na nedjeljnoj misi, što je bio njen prvi izlazak u javnost nakon što je potvrđeno da se najpopularniji rock par razvodi.

Slavna pjevačica tom je prilikom pokazala da je skinula vjenčani prsten, a osim sinova – devetogodišnjeg Kingstona, šestogodišnjeg Zume i 17-mjesečnog Apolloa, s njom su u crkvu stigli i njeni roditelji.

JLP

Foto: JLP

Par je objavio zajedničku izjavu u kojoj su naglasili kako su zajedno odlučili da više neće biti bračni partneri, ali će zajedno odgajati svoja tri sina te da će oni unatoč razvodu odrastati u zdravom i sretnom okruženju.

Iako se njihov razvod čini iznenadan, prijatelj para otkrio je da je bilo samo pitanje vremena kada će se par odlučiti na taj korak.

– Problemi su bili prisutni još prije rođenja trećeg sina i nakon dolaska prinove odlučili su spasiti brak, ali jednostavno nije funkcioniralo. Osjećaji su nestali – otkrio je prijatelj para.

Gwen i Gavin kao razlog razvoda naveli su nepomirljive razlike te su zatražili zajedničko skrbništvo, a imovinu će jednako podijeliti.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
23. travanj 2024 08:12