OBITELJSKA ŽENA

Gwen Stefani: Željela sam imati više djece

Američka pjevačica Gwen Stefani (42) sretna je žena s uspješnom karijerom, voljenim suprugom Gavinom Rossdaleom (46) i dvojicom prekrasnih sinova, Kingstonom (6) i Zumom (4). No vokal grupe No Doubt u listopadskom broju magazina Marie Claire otkriva da joj život ipak nije pružio sve što je poželjela.

– Prije dvije godina jako sam htjela još jedno dijete. No nije uspjelo. Osjećam se dobro s onim što imamo i sve funkcionira kako treba. Ništa se ne može planirati, ali drago mi je da sam pokušala – govori pjevačica koju raduje odgoj sinova.

– Od trenutka kada se probude počnu se tuči. Nisam se nikada nadala da će biti tako živahni. Upravo se počinju slagati, ali sve to prolazi uz dosta borbe. No više ne mogu jedan bez drugoga, posebno mlađi koji doista voli svog brata – objašnjava Stefani.

Svoj deset godina dug brak s rock glazbenikom Gavinom Rossdaleom Gwen smatra pravim čudom.

– Brak je moje najveće postignuće, jer je težak i svi to znaju. To je nešto što sam uvijek željela uspješno odraditi i o čemu sam sanjala. Volim službenost i familijarnost braka, to što zajedno donosimo odluke i imamo isto ime.

S takvom ljubavi prema instituciji ne čudi da je Gwenin brak svakim danom sve bolji.

– Naša veza snažnija je nego ikad prije. Cijelo vrijeme učimo jedno od drugog. Gavin je divan otac koji se jako trudi. On me uravnotežuje i nikada me ne prestaje voljeti – zaključila je Gwen Stefani.

Linker
21. travanj 2024 10:17