TEŠKA MUKA

Gwyneth otkrila kako održava liniju

Holivudska glumica i naljepša žena svijeta prema magazinu People zagovornica je zdrave hrane i autorica dviju kuharica pa ne čudi da je jedna od tajni njezine vitke linije – zdrava hrana. Druga tajna je vježbanje i to, otkrila je u razgovoru za Women’s Wear Daily, dva sata vježbanja svaki dan!

Gwyneth Paltrow u opisala je svoj svakodnevni raspored, pokušavajući otkriti kako joj uspijeva balansirati između karijere glumice te voditeljice tvrtke i web stranice GOOP i majčinstva, a istovremeno snimati reklamne kampanje i obilaziti glamurozne zabave.

– Ustajem se u sedam, nahranim i obučem djecu, provjerim jesu li napisali sve zadaće i vozim ih u školu. Prvo ostavljam devetogodišnju Apple, zatim sa semodgodišnjim Mosesom pojedem kroasan u njegovoj školskoj kantini pa ostavim i njega – opisuje Gwyneth kako počinje njezin dan te nastavlja: – Po povratku kući sat vremena odgovaram na sve mailove koji su pristigli iz Los Angelesa tijekom noći. Zatim od 10 do 12 vježbam pa radim na Goopu ostatak dana, sve dok ne odem po djecu u školu.

Kako bi sve izbalansirala, morala je žrtvovati dio holivudske karijetre pa zbog obiteljskih i drugih poslovnih obaveza, kaže, snima samo jedan film godišnje.

Linker
08. svibanj 2024 03:29