Instagram
ZAJEDNO GODINU DANA

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk prestali se skrivati od javnosti

Slavna glumica i njen dečko, glumac i redatelj Brad Falchuk (44), odlučili su zajedničkim selfijem na Instagramu napokon potvrditi svoju vezu.

Gwyneth Paltrow (42) i Brad zajedno su od kolovoza prošle godine, ali svoju su vezu skrivali od javnosti te do sada nisu izlazili zajedno na događanja niti objavljivali zajedničke fotografije – sve do premijernog prikazivanja TV serije Scream Queens. Iako je Brad na crveni tepih stigao bez slavne glumice, par je zajedno uživao u prikazivanju i na partyju nakon toga, a glumac je sa svojim obožavateljima podijelio i njihovu prvu zajedničku fotografiju.

https://instagram.com/p/76qGydANIL/?taken-by=bradfalchuk

Par se upoznao na snimanju TV serije Glee 2010. godine – Brad je bio jedan od kreatora uspješne serije, a Gwyneth je bila gostujuća zvijezda. Do sada se nisu oglašavali oko napisa da su zajedno, a svoju su vezu službeno potvrdili upravo objavom fotografije.

Oboje iza sebe imaju razvod – Brad se 2013. razveo od supruge Suzanne nakon deset godina braka, a Gwyneth je početkom 2014. objavila kako je njenom braku s Chrisom Martinom došao kraj.

Linker
26. travanj 2024 07:43