Screenshot
ŽENE BI SE TREBALE PODRŽAVATI

Gwyneth Paltrow: Žene su zle jedne prema drugima

Slavna glumica priznala je u intervjuu za Harper’s Bazaar da ne razumije zašto su žene toliko zlobne jedne prema drugima.

– Žene bi stvarno trebale istražiti zašto su toliko zajedljive prema drugim ženama. Zašto izokreću riječi, zašto vole čitati o drugima u negativnom svjetlu i zašto se zbog toga osjećaju dobro – izjavila je Gwyneth Paltrow (42), ali i dodala da ne misli da su sve žene takve.

– Poznajem mnogo žena koje vole i podržavaju druge žene – izjavila je glumica i dodala da želi osnažiti žene i potaknuti ih da podržavaju izbore drugih žena bez obzira kakvi oni bili.

– Smatram da smo mi generacija žena koje su vrlo ražličite, neke od nas su ambiciozne i žele da ta riječ nema negativno značenje. Želimo biti ženstvene i nježne, želimo biti majke, želimo biti seksipilne, želimo biti istraživačice – i želimo biti kombinacija svega toga – izjavila je Gwyneth i priznala da je ona naučila koliko je važno da ne osuđuje druge i da prema svima bude ljubazna.

Iza slavne glumice je vrlo turbulentna godina – njenom desetogodišnjem braku s Chrisom Martinom došao je kraj i par se rastao u ožujku ove godine. Iako su ostali u vrlo prijateljskim odnosima, glumica je s djecom preselila iz Londona u Los Angeles gdje je i sama odrasla, a boravak u rodnom gradu olakšava joj teške životne trenutke.

Linker
29. travanj 2024 16:11