ONUR VELIČANSTVENI

Halit Ergenc pokorit će hrvatske ekrane kao Sulejman I.

Halit Ergenc (42), turski glumac s markantnim plavim očima, najpoznatiji u Hrvatskoj po ulozi Onura u sapunici “1.001 noć”, vraća se na male ekrane u liku turskog sultana Sulejmana I. Serijal je otkupila RTL televizija, a početak prikazivanja očekuje se na jesen, prenosi Tportal .

Iako seriju u Turskoj prati oko 50% gledatelja, brojne su i pritužbe zbog činjenice da je Sulejman I. prikazan kao nemoralan čovjek koji ne poštuje ljude, a sklon je i nedopuštenim zadovoljstvima. Gledatelji su uputili preko 70 tisuća pritužbi turskoj televizijskoj kući Show TV zbog negativnog predstavljanja povijesti i povijesne ličnosti, no gledanost serije je ostala ista, navodi Tportal.

Novi serijal je još više proslavio Ergenca, što navodno nije dobro utjecalo na njegov brak s glumicom Berguzar Korel (30), no sve priče da se razvode su demantirali.

– Razumijemo da se ljudi hrane događajima iz tuđih života. Priča o našem razvodu je potpuna glupost. Jednostavno nisu mogli da nađu ništa neobično u našem odnosu, i rješili su da nam pripišu razvod zbog ljubomore – izjavio je tada Halit.

Linker
27. travanj 2024 19:07