SULEJMAN VELIČANSTVENI

Halit Ergenç: Sin i supruga su najvažnije osobe u mom životu

Premda među njegovim kolegama ima i mlađih i privlačnijih, Halit Ergenç već je godinama najpopularniji turski glumac i najbolji izvozni proizvod. Njegova zvijezda blista punim sjajem još otkako je svojim nebeskoplavim očima u serijalu “1001 noć” očarao svoju Šeherezadu – jer glumicu koja je tumačila taj lik, Bergüzar Korel, i u stvarnosti je osvojio tijekom snimanja – kao i sve gledateljice, a uloga Sulejmana Veličanstvenog još je pridonijela njegovoj iznimnoj popularnosti.

Uz ubrzan tempo rada, zbog kojeg od rujna 2010. dvanaest do šesnaest sati svakog dana provodi na snimanju i pripremajući se za ulogu, praktično nema slobodnog vremena i privatnog života. Srećom, serijal se snima u Istanbulu, pa svaki dan nakon seta juri kući supruzi Bergüzar Korel i njihovom sinčiću Aliju.

– Bergüzar i Ali su najvažnije osobe u mom životu i jako se trudim biti brižan otac i suprug. A najteže mi pada kad nekoliko dana zaredom ne zateknem Alija budnog kad se navečer kasno vratim kući, jer obično i izlazim prije nego što se on probudi. No, tješim se da će i to snimanje jednom završiti, a tada ću si sigurno priuštiti dulju stanku i barem mu donekle nadoknaditi sve što sam ovih godina propustio – kaže Halit Ergenç, kojeg nimalo ne pogađaju glasine da mu je brak zbog stalne razdvojenosti i brojnih izazova u liku ljepotica s kojima je okružen na setu u “stalnoj krizi”.

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua s Halitom Ergenç om. Cijeli tekst u kojem govori o braku i svima koji ga pokušavaju razdvojiti od supruge, koliko mu znači sin i kako se njegov život promijenio zahvaljujući sapunicama, pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 940) ili se pretplatite na PDF.

Napisao Kruno Petrinović Surađivala Maja Kuzmanović Snimio Matko Stanković

Linker
28. travanj 2024 19:43