LJEPOTICA I ZVIJER

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko u vezi

Sviđa mi se što je atletski građen, no još mi je draže što je veoma pametan. Ne smeta mi ni to što sam mnogo niža od njega, dapače, osjećam se sigurno uz tako velikog muškarca – kaže američka glumica Hayden Panettiere (20), zvijezda serijala “Heroji”, koja je tek nedavno priznala da je u vezi s Vladimirom Kličkom (34), svjetskim boksačkim prvakom u teškoj kategoriji, koji od 2004. živi u Los Angelesu. Samo 155 centimetara visoka plavuša doista se može osjećati zaštićeno i sigurno uz 198 centimetara visokog Ukrajinca, teškog 111 kilograma.

A Vladimir Kličko, osvajač zlatne medalje na Olimpijadi u Atlanti 1996., poznat i po nadimku Čovjek od čelika, zaista postiže uspjehe i izvan boksačkog ringa. Doktorirao je sportske znanosti na kijevskom sveučilištu, a bogatstvo od 30 milijuna dolara, koliko je dosad zaradio kao profesionalni sportaš, ne troši na zabavu i luksuz nego je sa starijim bratom Vitalijem, također uspješnim boksačem, osnovao tvrtku za menadžment KGM, te sudjeluje u mnogim humanitarnim akcijama i u borbi protiv dječje prostitucije.

Prvi put je viđen s holivudskom zvijezdom lani u ožujku, u noćnom klubu Guy u Los Angelesu, potom su zajedno dočekali Novu godinu u Miamiju, gdje su se nakon zabave na koncertu Lady Gage ljubili u hotelskom bazenu. Plavokosa Hayden Panettiere upravo je tip djevojke na koji je Kličko oduvijek bio slab – svojedobno je, naime, bio u vezi sa supermodelom Karolinom Kurkovom.

Glumica je, pak, prije Klička gotovo dvije godine bila u vezi s Milom Ventimgliom, kolegom iz serijala “Heroji”. No, čini se da je ova ljubav ozbiljnija – već se upoznala s njegovom obitelji, a najviše se sprijateljila s bivšom manekenkom Natalijom Egorovom, suprugom njegova brata Vitalija, s kojom je navijala za svoga dragoga kad je on prošli mjesec u Düsseldorfu obranio titulu svjetskog prvaka.

– Želio bih jednog dana zasnovati obitelj poput Vitalija. Moram priznati da sam ljubomoran na njega jer se već oženio i ima troje prelijepe djece – izjavio je svojedobno Vladimir Kličko, no zasad se ne izjašnjava je li Hayden Panettiere za njega ona prava.

Sana Vitas

Linker
06. svibanj 2024 10:04