ZAPOSLENA DJEVOJKA

Helena Šopar postaje seksi šizofreničarka

Kad se bude osvrnula na 2010., top-model Helena Šopar (24) bit će više nego zadovoljna: snimila je kampanje za robnu kuću Macy’s, kreme Clarins, odjevne brendove Lucky Brand Jeans i Ralph Lauren, kupaće kostime Triumph te postala zaštitno lice linije Black Velvet kozmetike Bobbi Brown.

A u New Yorku, u kojem živi i radi četiri godine, počela je i glumiti: proljetos je debitirala kao barmenica (za što je iskustvo stekla konobareći u obiteljskom restoranu Paprika u rodnoj Novalji) u filmu ‘Trophy Wife’ redateljice Voule Wolf Duval. Početkom tjedna dočekala je i glavnu ulogu u kratkom crno-bijelom filmu što ga je režirao Gavin Bond, britanski fotograf koji se proslavio snimanjem backstagea modnih revija i suradnjom s magazinima GQ, Elle, Tatler i Vanity Fair. U njegovu redateljskom debiju, za koji ga je inspirirao film ‘Afera Thomasa Crowna’ s glumačkim zvijezdama Steveom McQueenom i Faye Dunaway, Helena glumi seksi shizofreničarku, a glumački partner joj je Brian Geraghty, proslavljen ulogom u Oscarom nagrađenom filmu ‘Narednik James’.

Film se snimao u napuštenom skladištu u Bronxu, u kojem je Helena uz partiju šaha zavodila glavnog glumca, a na snimanju je pokazala da zna i svirati klavir.

Linker
26. travanj 2024 10:47