NOVI USPJEH

Helena Šopar snimila kampanju za Yves Rocher

Vinogradi, polja lavande i kamena vila s bazenom u Provansi bili su kulisa za snimanje kampanje za dekorativnu kozmetiku francuske marke Yves Rocher, u kojoj je glavna zvijezda hrvatski top-model Helena Šopar .

– Prvi puta sam posjetila Avignon i oduševila se ljepotom toga provansalskog gradića. Iako je snimanje trajalo samo dva dana, zbog čega sam doletjela iz New Yorka u Francusku, ipak sam se uspjela osvježiti u bazenu – kaže 25-godišnja manekenka, podrijetlom iz Novalje, koja svog Pag preko ljeta ne bi zamijenila za ijednu drugu trendy ili egzotičnu destinaciju. I dok nestpljivo broji dane do ljetnog odmora, Helena Šopar radi punom parom: nedavno je u Teksasu snimila i kampanju za robne kuće Neiman Marcus, kao i katalog za američki lanac dućana Talbots.

A iako joj modna karijera ide samo uzlaznom putanjom, Helena Šopar se sve više okreće svojoj prvoj ljubavi – glumi. Svoj filmski prvijenac, kratki igrani art film ‘Mind Games’, redatelja Gavina Bonda, nakon njujorške premijere promovirat će 20. kolovoza i na Noći Noira u Zadru. Na crvenom tepihu pridružit će joj se i glumački partner, Amerikanac Brian Geraghty, poznat po ulozi u Oscarima ovjenčanom filmu ‘Narednik James’.

Linker
03. svibanj 2024 13:35