SAMO U GLORIJI

Helga Vlahović: Posljednji dani prve dame HTV-a

U najnovijem broju tjednika Gloria, koji se na kioscima nalazi od četvrtka, 1. ožujka 2012., možete pročitati ekskluzivnu priču o posljednjim danima legendarne TV voditeljice Helge Vlahović Brnobić . Glorijin novinar Željko Slunjski, ujedno i obiteljski prijatelj preminule voditeljice, podsjetio je na blistave dane njezine karijere, ali i dostojanstvenu borbu protiv zloćudne bolesti, koja ju je ipak pobijedila u ponedjeljak 27. veljače 2012. godine.

U opsežnom tekstu tako, između ostaloga, možete pročitati što je Helga Vlahović Brnobić rekla:

O SPROVODU – Ne morate me samo hvaliti. Možete se i šaliti na moj račun. Televizija ne smije ni blizu! Pogotovu nitko ne smije govoriti. Okrenula bih se u grobu. Naravno, osim mojih prijateljica, kojima ostavljam na volju.

O BOLESTI – Pokušavam se oduprijeti promjeni ličnosti koja je zasigurno posljedica zračenja. Imam nekontrolirane ispade bijesa. Stalno sam ljuta i dijelim ljudima packe. Nije da ih nisu zaslužili. Ali, dolazim k sebi. Moli za mene, možda još nije sve izgubljeno.

O TELEVIZIJI – Malo boli činjenica da u matičnoj kući nikada nisu priznavali našu vrijednost. Mnogo više cijenila nas je javnost i davala nam onu pažnju kojoj se zapravo nismo nadale, niti ju očekivale. Svaka bi velika kuća na svijetu bila sretna i ponosna na takvu ekipu. A mi nismo smjele biti zvijezde! Ma, nitko to zapravo i ne treba. Ja uvijek velim da sam se u životu osjećala kao “Štefica Pustišek”!

Cijeli tekst o Helgi Vlahović Brnobić i njezinim posljednjim danima pročitajte u tiskanom izdanju tjednika Glorie (br. 895) ili se pretplatite na PDF izdanje

PROČITAJTE VIŠE: Posljednji veliki intervju Helge Vlahović Brnobić Preminula je Helga Vlahović Najteža bitka Helge Vlahović

Linker
19. travanj 2024 01:02