JESSICA ALBA

Holivudska zvijezda rodila kćer

Holivudska zvijezda Jessica Alba rodila je ovoga vikenda djevojčicu. Baš kao što se 19. svibnja udala za 29-godišnjeg pomoćnika redatelja Casha Warrena bez prevelike pompe, 27-godišnja glumica pokušala je i rođenje svojeg prvog djeteta maknuti što dalje od medijskih reflektora. Tako se nije ni znalo da je otišla u losangelesku bolnicu Cedars-Sinai, a vijest da je postala majka iznenadila je i, inače vrlo dobro obaviještene, američke tabloide.

Ipak, američkim novinarima nije trebalo dugo da saznaju za sreću holivudske glumice, pa su vrlo brzo došli pred bolnicu.

– Prelijepa je – citirali su novinari Marka Albu, Jessicinog oca, kako govori o unuci. Također su primijetili i ponosnog oca, Casha Warrena, odjevenog u traperice, običnu majicu i s bejzbol kapom na glavi kako u nedjelju dolazi u bolnicu. Glumičina glasnogovornica nije imala komentara sretnu vijest.

Samo nekoliko tjedana prije rođenja male curice, Alba i njezin suprug uselili su se u novi dom na Beverly Hillsu, vrijedan čak 4 milijuna dolara. Zbog toga su već počele kružiti priče kako će se glumica priključiti trendu prodaje ekskluzivnih fotografija novorođenčadi, ali ona je to odlučno demantirala.

– To su sve gluposti. Zapravo još nisam dobila nikakvu ponudu, pa mi je smiješno uopće o tome razmišljati – kazala je Alba samo nekoliko dana prije nego što je postala majka.

Josip Jurčić

Linker
04. svibanj 2024 10:03