AFP/Cropix
ELLE WOMEN IN HOLLYWOOD

Holivudsko obiteljsko okupljanje - Melanie Griffith s majkom i kćerima

Dodjela Elle Women in Hollywood Awards bila je svojevrsno obiteljsko okupljanje za Melanie Griffith i najvažnije žene u njenom životu – majku Tippi Hedren (85) i kćeri Dakotu Johnson (26) i Stellu Banderas (19).

Glumačka obitelj stigla je na dodjelu nagrada posvećenu ženama u Hollywoodu, a sve četiri su se i modno uskladile odabravši crne kombinacije za zajednički dolazak na svečanost.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 19: (L-R) Actors Dakota Johnson, Tippi Hedren, Melanie Griffith and Stella Banderas attend the 22nd Annual ELLE Women in Hollywood Awards at Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills on October 19, 2015 in Los Angeles, California.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Tippi se proslavila ulogom u Hitchcockovom filmu Ptice, a iako se posvetila brizi o napuštenim mačkama, još uvijek se pojavljuje u TV showovima te se prije tri godine pojavila u epizodi serije Raising Hope, gdje je glumila s Melanie.

Osim slavne obitelji na dodjelu nagrada stigle su i brojne druge poznate glumice poput Salme Hayek, Kate Winslet, Zoe Saldane i drugih.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
27. travanj 2024 12:20