KRAJ LJUBAVI

Hrvoja i Zrinku razdvojila je njezina karijera

– Kraj se dogodio kad su se pojavili problemi koje nismo mogli riješiti – napisao je Hrvoje Rupčić u svom obraćanju javnosti zainteresiranoj za prekid njegove petogodišnje veze s glumicom Zrinkom Cvitešić i, iako sarkastičan, čini se da je to najbliže istini.

Nakon što je Zrinka dobila ulogu ulogu u mjuziklu Once na West Endu – i u njoj zabljesnula toliko da ju je čak i ugledni časopis Variety predstavio kao glumicu pred kojom je velika karijera – godinu dana bubnjar Cubisma i glumica bili su u vezi na daljinu. On se zbog poslovnih obaveza i djece nije želio preseliti u London te se, kako je kazao za Gloriju, izvještio u pronalaženju povoljnih avionskih karata.

Ali, pred Zrinkom Cvitešić počela su se otvarati nova vrata i nove mogućnosti. Najprije je produljeno prikazivanje mjuzikla do sredine svibnja, a nakon toga smiješi joj se Broadway. To je za nju svakako bila predivna vijest, jer najveće svjetske glazbene zvijezde maštaju o nastupu u tom carstvu mjuzikla.

Voljeti nekoga na takvu daljinu je, dakako, moguće, ali održati vezu – prilično nerealno. Pa kad je Zrinka priopćila Hrvoju Rupčiću svoju odluku, znala je ishod razgovora. Priliku koja joj se pružila nipošto ne može propustiti, a on pak ima svoj život u Zagrebu, neke godine, neki krug u kojem se kreće i što je najvažnije, djecu od koje ne može otići tako daleko.

Diana Šetka

Ljubavnu priču Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića donosi novi broj Glorije (br.995), koji je na kioscima od 30. siječnja.

Linker
16. travanj 2024 12:17