PLESNI SHOW

Hrvoje Rupčić: Trebat ću Zrinkinu pomoć

Kada sam dobio poziv da sudjelujem u showu, prvo sam pomislio: nema šanse – priznaje Hrvoje Rupčić , frontmen grupe Cubismo, koji će ipak pokazati svoje plesne sposobnosti u HTV-ovom showu “Ples sa zvijezdama”. Naime, nakon prvotne nevjerice, glazbenika je ipak počela intrigirati mogućnost da zapleše pred kamerama.

– Zašto ne bih malo okusio i drugu stranu. Dosad su uvijek drugi plesali kako sam ja svirao, a sada ću ja morati kretati se po tuđem ritmu – s osmijehom govori Rupčić, kojemu će plesna partnerica biti Marija Stošić.

Pogledajte tko su natjecatelji u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama

Kako sam priznaje, nikada nije išao u plesne škole i jedino iskustvo na podiju stekao je nakon nekoliko mojita, kada je isprobao svoju verziju salse, koju opisuje kao kombinaciju ličkog cupkanja i kubanske salse. No, ako će i imati nekih pitanja, Rupčić će imati dvostruku pmoć – svoju plesnu partnericu Mariju, ali i djevojku Zrinku Cvitešić , pobjednicu u prvoj sezoni HTV-ovog showa.

– Naravno da ću je pitati za savjet. Očekujem pomoć od nje, ali i svih dobronamjernih ljudi u mojoj blizini. Glavno mi je da se ne osramotim, a najveći problem mi se čini kako pomiriti svoju osobnost s feminiziranim pokretima u većini zadanih plesova – kazao je Hrvoje Rupčić.

Linker
26. travanj 2024 22:52