PREMIJERA: DANTONOVA SMRT

Hrvoje uživao u Zrinkinoj glumi

Iako su još prošloga tjedna na koncertu Ricarda Luquea pazili da ih fotoreporteri ne uhvate zajedno, Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić odlučili su da više ne žele skrivati svoju ljubav. Na zabavi nakon premijere kazališne predstave “Dantonova smrt”, u kojoj je Zrinka dobila ulogu Marion, zaljubljeni par nije se odvajao, pa čak ni kada su ih okružili fotoreporteri poželjevši snimiti njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Iako su se smiješili, o svojem odnosu nisu htjeli razgovarati, ali i poziranje je bilo dovoljno da potvrdi njihovu odlučnost da prekinu ljubavnu sapunicu, u koju je još upletene i Hrvojeva supruga Tina Rupčić, te poruče kako žele biti zajedno.

No, njihova ljubav ipak nije bila glavna priča sinoć u zagrebačkom HNK. Nakon premijere poznate drame Georga Buchnera, koju je režirao Hansgünther Heyme i na pozornici okupio impresivni HNK-ov glumački ansambl predvođen Ivom Gregurevićem, Goranom Grgićem, Zijadom Gračićem, Almom Pricom i Olgom Pakalović, mogle su se čuti pohvale za uspješnu adaptaciju te predviđanja da je Zagreb dobio novi kazališni hit.

Josip Jurčić

Linker
02. svibanj 2024 03:03