WOLVERINEOVE SUZE

Hugha Jackmana rasplakale uspomene na majčin odlazak

Autralski glumac Hugh Jackman (44) tijekom gostovanja u emisiji “60 minuta” nije mogao suspregnuti suze prilikom spomena svoga oca Christophera Johna Jackmana. Jackman se prisjetio djetinjstva provedenog u Sydneyju kao najmlađe od petero djece od kojih je Christopher sam podigao troje, budući da ih je supruga i majka Grace napustila kada je Hughu bilo osam godina.

– Sjećam se jutra kada je otišla. Imala je ručnik oko glave i rekla zbogom. Kad sam se vratio iz škole u kući nije bilo nikoga, a sljedećeg je dana iz Engleske stigao telegram. Mislim da ni ona nije vjerovala da će to biti rastanak za sva vremena. Tata se svake noći molio za njen povratak. Otac je moja stijena. Naučio me sve o vjernosti, zavisnosti, bivanju prisutnim za druge bez obzira na sve. Uvijek je tu za obitelj i nikada me ne pita za posao, već samo za Deb (suprugu). Mislim da žali što je sam previše vremena posvetio karijeri u krivo vrijeme i ne želi da ja učinim istu pogrešku – rekao je Jackman.

Povod razgovoru bila je promocija filma “Jadnici”, adaptacije mjuzikla A. L. Webbera, koja je pak adaptacija romana Victora Hugoa. Jackman igra glavnu ulogu Jeana Valjeana, dok mu je u liku inspektora Javerta suprotstavljen Russell Crowe.

Linker
26. travanj 2024 23:21