Miroslava Duma, Mirela Srna, Nina Badric, Anamaria Brkic, Nevena Rendeli, buro 24/7 tulum, hotel esplanada, 24112015,
 Ana Mihalic
U HOTELU ESPLANADE

Humanitarni rođendanski party portala Buro 24/7

Svatko tko je netko iz raznih sfera zagrebačkog društvenog života pojavio se u utorak navečer na trećem rođendanu hrvatske verzije portala Buro 24/7 u hotelu Esplanade Zagreb.

Skockani uzvanici pristizali su na rođendanski party u Smaragdnu dvoranu, a večer je osim svečanog imala i humanitarni karakter. U čast svoje najbolje prijateljice, tragično preminule odvjetnice Ivane Hodak, vlasnica hrvatskog Buro 24/7 Mirela Forić Srna osmislila je suradnju s hrvatskim kreatorima, dizajnerom nakita Nenadom Soviljem i modnom dizajnericom Anamarijom Brkić iz brenda A’marie, a 20.000 kuna skupljenih od prodaje njihovih kreacija namijenjeno je Zakladi Ivana Hodak, koja stipendira mlade ljude bez financijskih sredstava za studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Pomno dotjerana kao uvijek Mirela Forić Srna u kreaciji Balenciaga bila je domaćica večeri zajedno sa svojom prijateljicom i poslovnom suradnicom, ruskom poslovnom ženom Miroslavom Dumom (u kreaciji Peter Pilotto), utemeljiteljicom medijske platforme Buro 24/7.

– Žao mi je što se uvijek kratko zadržim u Hrvatskoj, jer ne stignem zbog obaveza. No, nadam se da ću se napokon ovo ljeto s obitelji pridružiti se Mireli i njenima u Dubrovniku, što već dugo planiramo – rekla je Miroslava Duma, koja je s mobitelom snimila nastup Nine Badrić i veselu atmosferu na partyju.

Marijana Marinović

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
21. travanj 2024 17:50