JELENA, NERA I LEONA

I hrvatske glumice žaluju za Patrickom

Vijest o smrti američkog glumca Patricka Swayzija potresla je njegove brojne obožavatelje diljem svijeta. Gotovo da nema djevojke koja u svojim ranim tinejdžerskim danima nije zaplakala na scenu u kojoj Swayze u plesnom zanosu podiže svoju partnericu Jennifer Grey. Među poznatima čije je djetinjstvo obilježio ovaj kultni film, snimljen davne 1987., našle su se i tri domaće glumice – Jelena Veljača, Nera Stipičević i Leona Paraminski.

– Zatekli ste me sad. Uopće nisam znala da je umro. Film “Prljavi ples” obilježio je moje djetinjstvo, a posebno uloga Johnnyja Castlea, koju je u filmu odigrao Swayze. Dirljiva mi je bila njegova borba s opakom bolešću i neiscrpna vjera u život. Zaista, jako tužna vijest – izjavila je glumica Jelena Veljača.

Iako je imala samo tri godine kada se film pojavio u kinima, glumica Nera Stipičević također je velika je obožavateljica filma “Prljavi ples”.

– Uz mjuzikl “Moje pjesme, moji snovi” , “Prljavi ples” mi je najdraži film iz djetinjstva. Svaki put kada čujem pjesmu “(I’ve Had) The Time of My Life” skroz se raznježim jer me podsjeća na djetinjstvo. Kako obožavam ples, s prijateljicama sam vježbala korake iz filma i pokušavala što bolje naučiti koreografiju – izjavila je mlada Makaranka.

Viješću o tome da je glumac nakon godinu i pol dana borbe izgubio bitku s opakom bolešću, zatekli smo i glumicu Leonu Paraminski.

– Patricka Swayzija pamtim upravo po filmu “Prljavi ples” i to mi je njegova najdraža uloga. Film sam išla gledati s prijateljicama u kino, a kasnije još nekoliko puta doma na videu. Jako mi je žao što je umro – izjavila je Leona.

Linker
18. travanj 2024 09:44